Ligne Céramique

Stockholms län

Information

Ligne Céramique är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Ligne Céramique finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ligne Céramique är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-13.

Ligne Céramique som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-30. Men sedan 2003-01-13 så har Ligne Céramique varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ligne Céramique så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7657965.

Lidingö arbetar för att företag som Ligne Céramique ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ligne Céramique. Det finns flera företag i Stockholms län.

Tillverkning och försäljning av keramiska produkter och andra konsthantverk, design av inredningsföremål, idka konsultationer avseende inredning och formgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ligne Céramique är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ligne Céramique och det är följande personer, Igestedt, Jacqueline som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ligne Céramique är 600804-XXXX.