Firman Carin Thiberg

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Firman Carin Thiberg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Firman Carin Thiberg är ett av dem. Statusen för Firman Carin Thiberg är att Bolaget är aktivt.

Firman Carin Thiberg är ett Enskild firma och skapades 1995-11-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firman Carin Thiberg ska trivas.

Firman Carin Thiberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-11. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring, film och tv-produktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firman Carin Thiberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-11.

Idag är Firman Carin Thiberg och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Firman Carin Thiberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7319225.

.

De som är på något sätt har med Firman Carin Thiberg är Röhne Thiberg, Carin Gunilla som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firman Carin Thiberg har 600817-XXXX som sitt organisationsnummer.