Ordmakaren i Lidingö

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Ordmakaren i Lidingö är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ordmakaren i Lidingö är ett av dem. Statusen för Ordmakaren i Lidingö är att Bolaget är aktivt.

Ordmakaren i Lidingö är ett Enskild firma och skapades 1993-10-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Ordmakaren i Lidingö ska trivas.

Ordmakaren i Lidingö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom databranschen, språkkonsulttjänster, frilansjournalistik, produktion av text och bilder till resereportage samt försäljning av bilder till bildbyråer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ordmakaren i Lidingö är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ordmakaren i Lidingö och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Ordmakaren i Lidingö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7310394.

.

De som är på något sätt har med Ordmakaren i Lidingö är Sjöberg, Lena Carin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sjöberg, Per Bertil som är född 1958 och har titeln Prokurist, .

Ordmakaren i Lidingö har 601026-XXXX som sitt organisationsnummer.