Z Dyk & Båt

Stockholms län

Information

Z Dyk & Båt är ett bolag som finns i Lidingö. I Z Dyk & Båt finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zacharias, Claude David som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Z Dyk & Båt så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Z Dyk & Båt på telefon 08-6629010.

Verksamhet inom dyk och båt innefattande utbildning och föredrag, resor, service, såsom underhåll och repartioner av dyk- och båtutrustning samt segel- och motorbåtar. Företagsevenemang, marknadsföring, värdepappers-, fartygs- och fastighetshandel samt därmed förenlig verksamhet samt företagskonsultverksamhet, juridisk rådgivning, affärsutveckling och företagsmäkleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Z Dyk & Båt av bolagstypen Enskild firma.

Z Dyk & Båt är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Z Dyk & Båt innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-23 och Z Dyk & Båt är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Z Dyk & Båt så är det följande:

Z Dyk & Båt har 610106-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.