Eva Adeen kommunikation och analys

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Eva Adeen kommunikation och analys är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Eva Adeen kommunikation och analys är ett av dem. Statusen för Eva Adeen kommunikation och analys är att Bolaget är aktivt.

Eva Adeen kommunikation och analys är ett Enskild firma och skapades 2006-02-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eva Adeen kommunikation och analys ska trivas.

Eva Adeen kommunikation och analys är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Marknadsföring, copywriting, marknadsanalys, marknadsundersökning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eva Adeen kommunikation och analys är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Eva Adeen kommunikation och analys och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Eva Adeen kommunikation och analys så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3911060.

.

De som är på något sätt har med Eva Adeen kommunikation och analys är Adeen, Eva Marianne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Eva Adeen kommunikation och analys har 611225-XXXX som sitt organisationsnummer.