Firma Annika Öhrner

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Enskild firma som heter Firma Annika Öhrner. Det finns flera företag som liknar Firma Annika Öhrner i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Firma Annika Öhrner är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-03-07 så har Firma Annika Öhrner varit registrerat och sedan 2001-03-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Firma Annika Öhrner och det finns fler företag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Firma Annika Öhrner så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma Annika Öhrner så kan ni göra det på 070-8670441.

Verksamhet inom kultursektorn, bildkonst, produktion av konst- utställningar, konsthallar och konstmuséer som uppdragsgivare. Publikation av artiklar till fackpress inom konst, föredrag, undervisning inom konsthistoria, samtidskonst.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Öhrner, Eva Karin Annika som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma Annika Öhrner har 620107-XXXX som sitt organisationsnummer.