Mhei & Sgmd-1

Stockholms län

Information

620609-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mhei & Sgmd-1. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mhei & Sgmd-1 är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Mhei & Sgmd-1 finns i.

Mhei & Sgmd-1 har varit registrerat sedan 2000-05-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mhei & Sgmd-1 så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Mhei & Sgmd-1 är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Mhei & Sgmd-1 är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mhei & Sgmd-1 så kan ni göra det på telefon genom 070-5631326 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom: - fotografi, bildbehandling, videofilmning och redigering. - grafisk formgivning. - marknadsundersökningar och säkerhetsanalyser. - utbildning och träning av säkerhetspersonal. - frilufts- och äventyrsaktiviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mhei & Sgmd-1 och det är Frangias, George Jakob som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,