Dubbelklick

Stockholms län

Information

630104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dubbelklick. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dubbelklick är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Dubbelklick finns i.

Dubbelklick har varit registrerat sedan 1995-04-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dubbelklick så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Dubbelklick är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Dubbelklick är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dubbelklick så kan ni göra det på telefon genom 08-6369971 eller genom brev på följande adress:

Uppdragsverksamhet inom grafisk design och layout.

Det finns olika personer som har en koppling med Dubbelklick och det är Persson, Kicki Maria Cecilia som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,