Mats Davidsson Bygg och Inredning

Stockholms län

Information

Mats Davidsson Bygg och Inredning är en verksamhet som finns i Lidingö. I Mats Davidsson Bygg och Inredning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Davidsson, Mats Carl Johan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mats Davidsson Bygg och Inredning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mats Davidsson Bygg och Inredning på telefon 070-2291152.

Tapetserar-, solskydds-, florist-, byggnadssnickeriarbeten, inredningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mats Davidsson Bygg och Inredning av bolagstypen Enskild firma.

Mats Davidsson Bygg och Inredning är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mats Davidsson Bygg och Inredning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-30 och Mats Davidsson Bygg och Inredning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mats Davidsson Bygg och Inredning så är det följande:

Mats Davidsson Bygg och Inredning har 630522-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.