HW Management, Sales & HR

Stockholms län

Information

640116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HW Management, Sales & HR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HW Management, Sales & HR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som HW Management, Sales & HR finns i.

HW Management, Sales & HR har varit registrerat sedan 2004-07-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HW Management, Sales & HR så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HW Management, Sales & HR är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för HW Management, Sales & HR är följande:

Vill ni komma i kontakt med HW Management, Sales & HR så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom försäljning och human resources såsom att som konsult hjälpa företag med uppbyggnad av tex rekryteringsprocesser, introduktionsprogram, kompetensutveckling, personalhandböcker, medarbetarsamtal, medarbetarundersökning, mentorskap till blivande personalansvariga.

Det finns olika personer som har en koppling med HW Management, Sales & HR och det är Widholm Berggren, Heléne Liliane B som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,