Elton

Stockholms län

Information

Elton hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Elton finns. I Lidingö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Elton tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Elton har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Elton så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Elton har idag 641015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Elton

Konsultverksamhet gällande produktutveckling inom områdena konsumentprodukter som inredning, textil, metall, glas, porslin, konst och konsthantverk. Samt uppdrag som modell för reklam och redaktionellt. Design, import och försäljning av modeartiklar främst glasögonbågar, smycken, skor och väskor även heminredningsdetaljer, belysningsarmaturer och annan 3-dimensionell formgivning.

I Elton så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hörling, Anna Catarina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .