CoActive

Stockholms län

Information

641106-XXXX är organisationsnummer för bolaget CoActive. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CoActive är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som CoActive finns i.

CoActive har varit registrerat sedan 1991-05-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CoActive så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-23.

CoActive är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för CoActive är följande:

Vill ni komma i kontakt med CoActive så kan ni göra det på telefon genom 08-7678463 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tjänster och varor inom frisk- vårds- och motionsbranschen, massageverksamhet samt konsultverksamhet inom friskvårdsområdet

Det finns olika personer som har en koppling med CoActive och det är Dietmann Levander, Anna Filippa som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,