Sporium fastighets- och saneringsprodukter

Stockholms län

Information

Sporium fastighets- och saneringsprodukter är en verksamhet som finns i Lidingö. I Sporium fastighets- och saneringsprodukter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Bengt Håkan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sporium fastighets- och saneringsprodukter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sporium fastighets- och saneringsprodukter på telefon 08-7672040.

Handel via Internet av produkter för byggnadsvård.

Idag är Sporium fastighets- och saneringsprodukter av bolagstypen Enskild firma.

Sporium fastighets- och saneringsprodukter är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sporium fastighets- och saneringsprodukter innehar ej F-skattsedel och Sporium fastighets- och saneringsprodukter är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sporium fastighets- och saneringsprodukter så är det följande:

Sporium fastighets- och saneringsprodukter har 650218-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.