Elisabets Led- & Muskelpraktik

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Enskild firma som heter Elisabets Led- & Muskelpraktik. Det finns flera bolag som liknar Elisabets Led- & Muskelpraktik i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Elisabets Led- & Muskelpraktik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-06-08 så har Elisabets Led- & Muskelpraktik varit registrerat och sedan 2006-06-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Elisabets Led- & Muskelpraktik och det finns fler bolag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Elisabets Led- & Muskelpraktik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Elisabets Led- & Muskelpraktik så kan ni göra det på .

Massage, led och muskelvård, Rådgivning kring träning, kost och avslappning. Utbildning i massage, led och muskelvård. Försäljning av kosttillskott och kroppsvårdande produkter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Murén, Barbro Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Elisabets Led- & Muskelpraktik har 650819-XXXX som sitt organisationsnummer.