Ericas Företagsservice

Stockholms län

Information

Ericas Företagsservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Ericas Företagsservice finns. I Lidingö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ericas Företagsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ericas Företagsservice har haft sedan 1996-01-01. Ericas Företagsservice har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ericas Företagsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Ericas Företagsservice har idag 680712-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ericas Företagsservice

Service till företag och privatpersoner i form av städning, catering och skrivverksamhet.

I Ericas Företagsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderström, Erica Kristina som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .