Mansfeld Productions

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Mansfeld Productions är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mansfeld Productions är ett av dem. Statusen för Mansfeld Productions är att Bolaget är aktivt.

Mansfeld Productions är ett Enskild firma och skapades 2003-05-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mansfeld Productions ska trivas.

Mansfeld Productions är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka undervisning, producerande verksamhet, redaktionsverksamhet inom teater-, film-, video-, media-, design-, bok-, reklam-, tidnings-,information PR- och nöjesbranschen, översättning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mansfeld Productions är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är Mansfeld Productions och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Mansfeld Productions så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9480437.

.

De som är på något sätt har med Mansfeld Productions är Mansfeld, Kristina som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mansfeld Productions har 680722-XXXX som sitt organisationsnummer.