Nina Mumm Language consultant

Stockholms län

Information

681029-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nina Mumm Language consultant. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nina Mumm Language consultant är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Nina Mumm Language consultant finns i.

Nina Mumm Language consultant har varit registrerat sedan 2006-09-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nina Mumm Language consultant så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

Nina Mumm Language consultant är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Nina Mumm Language consultant är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nina Mumm Language consultant så kan ni göra det på telefon genom 070-7368127 eller genom brev på följande adress:

Utbildning i svenska samt övriga språkkonsulttjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Nina Mumm Language consultant och det är Mumm, Christina Elsa Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,