Lundman Ekonomi & Exportadministration

Stockholms län

Information

690129-XXXX är organisationsnummer för företaget Lundman Ekonomi & Exportadministration. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundman Ekonomi & Exportadministration är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Lundman Ekonomi & Exportadministration finns i.

Lundman Ekonomi & Exportadministration har varit registrerat sedan 2004-06-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundman Ekonomi & Exportadministration så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lundman Ekonomi & Exportadministration är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Lundman Ekonomi & Exportadministration är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lundman Ekonomi & Exportadministration så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisnings- och ekonomikonsult samt exportadministrationskonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundman Ekonomi & Exportadministration och det är Eriksson, Åsa Torborg som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,