Anna Lindblom

Stockholms län

Information

Anna Lindblom är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Anna Lindblom finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Anna Lindblom är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-17.

Anna Lindblom som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-11. Men sedan 2005-11-17 så har Anna Lindblom varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anna Lindblom så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6207520.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Anna Lindblom ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Anna Lindblom. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Företaget kommer att arbeta med olika typer av kroppsterapier med huvudinriktning på massage. Utbildning och konsultation inom friskvård och massage, samt försäljning av produkter för kroppsvård och skönhet.

Firmatecknare för Anna Lindblom är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anna Lindblom och det är följande personer, Lindblom, Anna Birgitta som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Anna Lindblom är 700708-XXXX.