Fredrik Ek Grafisk Design

Stockholms län

Information

Fredrik Ek Grafisk Design hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Fredrik Ek Grafisk Design finns. I Lidingö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Fredrik Ek Grafisk Design tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Fredrik Ek Grafisk Design har haft sedan 2006-08-04. Fredrik Ek Grafisk Design har funnits sedan och 2006-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fredrik Ek Grafisk Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7666378.

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Fredrik Ek Grafisk Design har idag 710117-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fredrik Ek Grafisk Design

Grafisk och musikalisk design, framställning av fysiska och digitala applikationer. Annonsproduktion, foto, film, musik, illustration. Design och framförande av musikaliska verk.

I Fredrik Ek Grafisk Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ek, Sven Urban Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .