Ma Bilplåtslageri & Rekond

Stockholms län

Information

710226-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ma Bilplåtslageri & Rekond. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ma Bilplåtslageri & Rekond är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Ma Bilplåtslageri & Rekond finns i.

Ma Bilplåtslageri & Rekond har varit registrerat sedan 2003-02-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ma Bilplåtslageri & Rekond så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-27.

Ma Bilplåtslageri & Rekond är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Ma Bilplåtslageri & Rekond är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ma Bilplåtslageri & Rekond så kan ni göra det på telefon genom 070-5724309 eller genom brev på följande adress:

Bilplåt reparation, rostlagning samt rekond.

Det finns olika personer som har en koppling med Ma Bilplåtslageri & Rekond och det är Skytt, Mats Olof som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,