Bitchcraft Design

Stockholms län

Information

710720-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bitchcraft Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bitchcraft Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Bitchcraft Design finns i.

Bitchcraft Design har varit registrerat sedan 2005-01-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bitchcraft Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

Bitchcraft Design är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Bitchcraft Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bitchcraft Design så kan ni göra det på telefon genom 073-0793331 eller genom brev på följande adress:

Smyckesdesign och tillverkning. Inredningskonsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med Bitchcraft Design och det är Sandberg, Anna Caroline M som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,