Bostadsrättsföreningen Holaveden

Stockholms län

Information

Att för medlemmarnas räkning äga och förvalta sina i lidingö förvärvade fastigheter för att åt sina medlemmar eller vissa bland dem däri upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Holaveden vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Lidingö så är Bostadsrättsföreningen Holaveden ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1950-05-23 så skapades Bostadsrättsföreningen Holaveden och bolaget är har ej F-skattsedel.

713600-0242 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Holaveden och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Holaveden så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Holaveden är Dahlbom, Björn Lars Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ernfrid Lars-Ola som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlgren Johansson, Eva Ingegerd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Per Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jonsson, Johanna Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, .