Bostadsrättsföreningen Regattan 5

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreninges hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Regattan 5 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Lidingö så är Bostadsrättsföreningen Regattan 5 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1953-12-05 så skapades Bostadsrättsföreningen Regattan 5 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

713600-0564 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Regattan 5 och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Regattan 5 så går det att nå dem via telefon på 08-7653479 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Regattan 5 är Beckman, Ingrid Anita som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Crocker, Jamie Stuart som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Faager, Hans Niklas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nubert, Carl Gustav Johannes som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydström, Hans Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Ingela Lisbeth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Per Joakim som är född 1975 och har titeln Suppleant, .