Bostadsrättsföreningen Ekorren 1

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlems som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Ekorren 1 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Lidingö så är Bostadsrättsföreningen Ekorren 1 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1986-10-25 så skapades Bostadsrättsföreningen Ekorren 1 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716414-2486 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Ekorren 1 och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ekorren 1 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Ekorren 1 är Aldén, Gun Rut Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Granli, Gert Inge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Fredrik Jesper Henriksson som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörth, Carl-Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ulla Julia som är född 1929 och har titeln SuppleantGrönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, .