Bostadsrättsföreningen Räven 20

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Räven 20 är ett bolag som finns i Lidingö. I Bostadsrättsföreningen Räven 20 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Inger Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Brucker, Renate Anneliese Ruth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Christersson, Lars Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svartengren, Rolf Filip som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Per-Ole Fåhraeus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ronnerstedt, Ann-Catrin Ulla som är född 1953 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Räven 20 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Räven 20 på telefon 08-50672020.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Räven 20 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Räven 20 är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Räven 20 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Räven 20 är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Räven 20 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Christersson, Lars Christer -Svartengren, Rolf Filip -Westerberg, Per-Ole Fåhraeus

Bostadsrättsföreningen Räven 20 har 716447-6330 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.