Equity Science International (ESI)

Stockholms län

Information

Grafisk produktion, layout och försäljning av trycksaker. design, formgivning och konstruktion av seglingsutrustning. seglings- marknadsföring, tillverkning och försäljning av marinprodukter, kapitalförvaltning, evenemangssamordning, discjockeyspelningar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Equity Science International (ESI) vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lidingö så är Equity Science International (ESI) ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1997-03-12 så skapades Equity Science International (ESI) och företaget är har F-skattsedel Equity Science International (ESI) har haft det sedan 1997-01-01.

Equity Science International (ESI) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

750626-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är Equity Science International (ESI) och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Equity Science International (ESI) så går det att nå dem via telefon på 08-7660629 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Equity Science International (ESI) är Nygren, Karl Johan som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .