Kul-Tur Åkarna ek. för.

Stockholms län

Information

769607-6780 är organisationsnummer för verksamheten Kul-Tur Åkarna ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kul-Tur Åkarna ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Lidingö som är den kommunen som Kul-Tur Åkarna ek. för. finns i.

Kul-Tur Åkarna ek. för. har varit registrerat sedan 2001-10-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kul-Tur Åkarna ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

Kul-Tur Åkarna ek. för. är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Kul-Tur Åkarna ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kul-Tur Åkarna ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 070-7120820 eller genom brev på följande adress:
Trolldalsv. 65, 181 30, Lidingö

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva åkeriverksamhet med taxi som huvudinriktning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kul-Tur Åkarna ek. för. och det är Ultvedt, Fredrik Johannes som är född 1961 och har titeln VD, Ultvedt, Fredrik Johannes som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Hans Alf Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Helena Hilma Charlotta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällström Ultvedt, Gunilla som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,