Vadcon - Value-adding consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Vadcon - Value-adding consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vadcon - Value-adding consulting är ett av dem. Statusen för Vadcon - Value-adding consulting är att Bolaget är aktivt.

Vadcon - Value-adding consulting är ett Enskild firma och skapades 1998-01-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vadcon - Value-adding consulting ska trivas.

Vadcon - Value-adding consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom data och elektronik såsom försäljning och installation av hård- och mjukvara, utbildning, programmering, web- och layoutdesign och problemsökning inom både hård- och mjukvara, med elektronik menas hårdvara inom data. Träning- och näringslära samt fristående försäljare såsom konsult inom ovan nämnda område. Konsulttjänster inom logistik, industriell design och produktutveckling samt organisation och management.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vadcon - Value-adding consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Vadcon - Value-adding consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Vadcon - Value-adding consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Vadcon - Value-adding consulting är Matschiner, Markus Karl Otto som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vadcon - Value-adding consulting har 780131-XXXX som sitt organisationsnummer.