Norén Media Produktion

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Norén Media Produktion är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Norén Media Produktion är ett av dem. Statusen för Norén Media Produktion är att Bolaget är aktivt.

Norén Media Produktion är ett Enskild firma och skapades 2007-02-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norén Media Produktion ska trivas.

Norén Media Produktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mediaverksamhet, främst internet, foto och film.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norén Media Produktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15.

Idag är Norén Media Produktion och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Norén Media Produktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5003020.

.

De som är på något sätt har med Norén Media Produktion är Norén, Johan Georg som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Norén Media Produktion har 830924-XXXX som sitt organisationsnummer.