NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

Fastighetsförvaltning och därmed förenlig verk- samhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Lidingö så är NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1982-04-16 så skapades NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG och företaget är har ej F-skattsedel.

NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

916509-4013 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG så går det att nå dem via telefon på 08-107370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; NORRVIKENS KONSULT AKTIEBOLAG ENSAMT.

Följande personer är på något sätt aktiva inom NORRVIKENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG är Norrvikens Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, LINDE, EVA KRISTINA som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Linde, Anders Fredrik som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, Linde, Carl Anders som är född 1934 och har titeln Kommanditdelägare, Linde, John Rikard som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, Linde, Karin Birgitta Marie som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare.