Athletainment Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Handelsbolag som heter Athletainment Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Athletainment Handelsbolag i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1983-06-27 så har Athletainment Handelsbolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Athletainment Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Athletainment Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hersbyv. 16, 181 42, Lidingö. Vi ni istället prata med Athletainment Handelsbolag så kan ni göra det på .

Presentation av friidrottstävlingar och andra idrottstävlingar inklusive regi, planering, marknadsföring, presentation, genomförande, speaker, musik och underhållning samt konsultation och föreläsningar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lövberg, Lena Birgitta som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Åkerblom, Jan Åke Valdemar som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

Athletainment Handelsbolag har 916600-1686 som sitt organisationsnummer.