Rönneberga Kursgård Handelsbolag

Stockholms län

Information

Rönneberga Kursgård Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Rönneberga Kursgård Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rönneberga Kursgård Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Rönneberga Kursgård Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1963-08-30. Men sedan 1984-01-01 så har Rönneberga Kursgård Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rönnebergav. 1, 181 90, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rönneberga Kursgård Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4467800.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Rönneberga Kursgård Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rönneberga Kursgård Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Kursgård

Firmatecknare för Rönneberga Kursgård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas två i förening av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rönneberga Kursgård Handelsbolag och det är följande personer, GS Facket för Skogs-, Trä- och Grafisk Bransch som är född och har titeln Bolagsman, Svenska Byggnadsarbetareförbundet som är född och har titeln Bolagsman, Svenska Elektrikerförbundet som är född och har titeln Bolagsman, Svenska Målareförbundet som är född och har titeln Bolagsman, Lundin, Lars-Åke Jörgen som är född 1950 och har titeln Prokurist, Lönegård, Birgitta Hanne Margareta som är född 1957 och har titeln Prokurist.Sjö, Per-Olof Håkan som är född 1967 och har titeln Prokurist, Tilly, Hans Lennart som är född 1949 och har titeln Prokurist, Wallin, Rolf Jonas som är född 1967 och har titeln Prokurist.

Organisationsnummer för Rönneberga Kursgård Handelsbolag är 916602-1403.