SIDELLA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916603-4356 är organisationsnummer för verksamheten SIDELLA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SIDELLA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lidingö som är den kommunen som SIDELLA HANDELSBOLAG finns i.

SIDELLA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1984-04-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SIDELLA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

SIDELLA HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för SIDELLA HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med SIDELLA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 070-5842774 eller genom brev på följande adress:
Vikbyv. 31, 181 43, Lidingö

Import och försäljning av hygienartiklar, leksaker, reklamprodukter, kläder och livsmedel samt skönhetsvård. Fotografering och mediaproduktion såsom fotografi- och filmproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med SIDELLA HANDELSBOLAG och det är Sidfeldt, Bengt Lennart som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Sidfeldt, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Bolagsman,