RPM DATA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

RPM DATA HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som RPM DATA HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RPM DATA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

RPM DATA HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-10-15. Men sedan 1988-01-01 så har RPM DATA HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till LERDUVESTIGEN 12, 181 46, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RPM DATA HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7656182.

Lidingö arbetar för att verksamheter som RPM DATA HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RPM DATA HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Systemering, programmering, utbildning, för- medling av datautrustning och därmed förenlig konsultverksamhet samt text av programvara för facktidning och konsultverksamhet *forts*

Firmatecknare för RPM DATA HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN ENDAST I FÖRENING.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RPM DATA HANDELSBOLAG och det är följande personer, Berglöf, John Gunnar Fredrik D som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Berglöf, Sven Gunnar som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för RPM DATA HANDELSBOLAG är 916617-1653.