M&C Gardinateljé Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidingö och M&C Gardinateljé Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och M&C Gardinateljé Handelsbolag är ett av dem. Statusen för M&C Gardinateljé Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

M&C Gardinateljé Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-06-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som M&C Gardinateljé Handelsbolag ska trivas.

M&C Gardinateljé Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inredning, gardinsömnad och försäljning av tyger och gardin tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M&C Gardinateljé Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är M&C Gardinateljé Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med M&C Gardinateljé Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7656597.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med M&C Gardinateljé Handelsbolag är Grundström, Astrid Ebba Elisabet som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Segerström, Monica Barbro Elisabeth som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

M&C Gardinateljé Handelsbolag har 916621-6664 som sitt organisationsnummer.