FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

916622-6770 är organisationsnummer för bolaget FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lidingö som är den kommunen som FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG finns i.

FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1988-08-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG är följande:
; ERNST BACK ENSAM

Vill ni komma i kontakt med FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vikbyv. 42, 181 43, Lidingö

Forskning, utveckling och undervisning inom pappers-, cellulosa- och träteknik med råd- givning, rapporteringar och litteraturvärd- eringar

Det finns olika personer som har en koppling med FEEDBACK CONSULTING E & E BACK - KOMMANDITBOLAG och det är BACK, ERNST LUDVIG som är född 1923 och har titeln Komplementär, BACK, BEDA ERNA EMILIA som är född 1928 och har titeln Kommanditdelägare,