Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidingö och Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D är ett av dem. Statusen för Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D är ett Handelsbolag och skapades 1989-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Alternativmedicinsk och homeopatisk behandling samt akapunkturbehandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6406592.

; CHRISTLE DAHLQVIST ENSAM.

De som är på något sätt har med Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D är Dahlqvist, Christle Ylva Margareta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Dahlqvist, Nils Gösta som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolag Alternativmedicinska Praktiken C D har 916626-5075 som sitt organisationsnummer.