DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Lidingö. I DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är GRÖNROOS, HILDA IIDA HELENA som är född 1950 och har titeln Bolagsman, GRÖNROOS, OLLI MIKKO som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG på telefon .

Fastighetsunderhåll

Idag är DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

DOIT - FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG har 916632-7495 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.