SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Lidingö. I SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abelin, Carl Peter som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Larsten, Bill William som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG på telefon 08-4122000.

Undersökning av yrkeskompetens

Idag är SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG så är det följande:
; ENDAST BOLAGSMÄNNEN I FÖRENING

SPEKTRUM KOMPETENSANALYS HANDELSBOLAG har 916641-1067 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.