Videx Export - Import Handelsbolag

Stockholms län

Information

Videx Export - Import Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Videx Export - Import Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Videx Export - Import Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-01.

Videx Export - Import Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-03-16. Men sedan 2004-10-14 så har Videx Export - Import Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringv. 7 C, 181 33, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Videx Export - Import Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-6282352.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Videx Export - Import Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Videx Export - Import Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Export och import av textilier, skor, livsmedel, sport och fritidsartiklar, bilar samt konsultverksamhet inom handel m m.

Firmatecknare för Videx Export - Import Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av Peri, Misha..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Videx Export - Import Handelsbolag och det är följande personer, Järryd, Nadja som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Peri, Misha som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Videx Export - Import Handelsbolag är 916824-4672.