Underland Produktioner Handelsbolag

Stockholms län

Information

969603-1765 är organisationsnummer för verksamheten Underland Produktioner Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Underland Produktioner Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lidingö som är den kommunen som Underland Produktioner Handelsbolag finns i.

Underland Produktioner Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-03-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Underland Produktioner Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Underland Produktioner Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Underland Produktioner Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Underland Produktioner Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6575756 eller genom brev på följande adress:
Åsög. 104, 118 29, Stockholm

Bedriva produktion av film, video, foto och texter, både journalistiskt, informationssyfte och konstnärligt.

Det finns olika personer som har en koppling med Underland Produktioner Handelsbolag och det är Andersson, Erik Mattias som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Mansfeld, Kristina som är född 1968 och har titeln Bolagsman,