Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

969607-7057 är organisationsnummer för verksamheten Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lidingö som är den kommunen som Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag finns i.

Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-09-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6454635 eller genom brev på följande adress:
Bäckv. 169, 129 33, Hägersten

Produktion och konsultverksamhet inom film, tv, radio, musik, böcker och teater samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Ord Produktion Stockholm Handelsbolag och det är Emgård, Anna Magdalena Katarina som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Olsson, Johan Mikael som är född 1972 och har titeln Bolagsman,