Alecks Islandshästar Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidingö och Alecks Islandshästar Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Alecks Islandshästar Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Alecks Islandshästar Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Alecks Islandshästar Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-09-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Alecks Islandshästar Handelsbolag ska trivas.

Alecks Islandshästar Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Turridning på islandshäst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alecks Islandshästar Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Alecks Islandshästar Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Alecks Islandshästar Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7671641.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Alecks Islandshästar Handelsbolag är Liljequist Pettersson, Lena M som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Liljequist, Anne Margareta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Liljequist, Cathrine Margareta som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Alecks Islandshästar Handelsbolag har 969617-6008 som sitt organisationsnummer.