Obsidion Interactive Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidingö och Obsidion Interactive Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Obsidion Interactive Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Obsidion Interactive Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Obsidion Interactive Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-01-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Obsidion Interactive Handelsbolag ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Datorkonsulttjänster rådgivning, support, utveckling av program och internetlösningar. Grafiskdesign och multimediautveckling - text, bild, musik. Musik med konstnärsinriktning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Obsidion Interactive Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Obsidion Interactive Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Obsidion Interactive Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4834210.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Obsidion Interactive Handelsbolag är Hasselrot, Daniel Bo som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Hasselrot, Tobias Bo som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .

Obsidion Interactive Handelsbolag har 969634-2261 som sitt organisationsnummer.