S.E. Berger Handelsbolag

Stockholms län

Information

969669-1931 är organisationsnummer för företaget S.E. Berger Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S.E. Berger Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lidingö som är den kommunen som S.E. Berger Handelsbolag finns i.

S.E. Berger Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-05-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för S.E. Berger Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

S.E. Berger Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för S.E. Berger Handelsbolag är följande:
Av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med S.E. Berger Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5548384 eller genom brev på följande adress:
CEREMONIMÄSTARVÄGEN 18, 181 40, Lidingö

Tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S.E. Berger Handelsbolag och det är Berger, Per Edwin som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Berger, Säde Anita som är född 1946 och har titeln Bolagsman,