Stalker Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stalker Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Stalker Handelsbolag finns. I Lidingö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stalker Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Stalker Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Stalker Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsnorav. 100, 192 55, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3792212.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stalker Handelsbolag har idag 969675-7955 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stalker Handelsbolag

Konsultverksamhet inom organisationsutveckling. Handel inom sport och fritid. Turistguidning samt därmed förenlig verksamhet.

I Stalker Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enholm, Catarina Ingegerd Kristina som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Enholm, Karl Markus Vilhelm som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .