New Brand Kommanditbolag

Stockholms län

Information

New Brand Kommanditbolag är ett bolag som finns i Lidingö. I New Brand Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Lars Ludvig som är född 1950 och har titeln Komplementär, Lundberg, Wilhelm Ludvig som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med New Brand Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå New Brand Kommanditbolag på telefon .

Konsultverksamhet och produktion inom marknadsföring, reklam, affärsutveckling, analys, strategi, organisation, IT, Internet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är New Brand Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

New Brand Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

New Brand Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och New Brand Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för New Brand Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

New Brand Kommanditbolag har 969681-5902 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.