Tenntorpet invest Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lidingö och Tenntorpet invest Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tenntorpet invest Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Tenntorpet invest Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Tenntorpet invest Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-12-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tenntorpet invest Kommanditbolag ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsfinansiering samt förmedling och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tenntorpet invest Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är Tenntorpet invest Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Tenntorpet invest Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-870992.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Tenntorpet invest Kommanditbolag är Sollmedco Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Sollmedco International AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Davéus, Ulf Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Tenntorpet invest Kommanditbolag har 969682-2411 som sitt organisationsnummer.