Escabon Handelsbolag

Stockholms län

Information

Escabon Handelsbolag är ett företag som finns i Lidingö. I Escabon Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hesseman, Lars Gunnar Göran som är född 1949 och har titeln Bolagsman, von Kraemer, Marie-Louise Birgitta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Escabon Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Escabon Handelsbolag på telefon 08-7315885.

Uthyrning av konsulter inom området försäljning & utbildning, fastighetsförvaltning, handel med lös egendom inom elektronikområdet, måleri, hantverk och design.

Idag är Escabon Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Escabon Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Escabon Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-09-12 och Escabon Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-09-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Escabon Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Escabon Handelsbolag har 969687-3463 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.